Sponsoren                                                                                                                         Wij zijn zeer dankbaar voor de steun van vele sponsoren. Hiernaast kunt u meer lezen over de vele sponsoracties die er de afgelopen jaren zijn geweest.

 

Sponsoracties

NSGK - collecte - november 2019
De jaarlijkse collectie voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind is ook dit jaar weer door vele enthousiaste vrijwilligers van de manege gelopen. De opbrengst was dit jaar ongeveer 1800 euro, waarvan de helft ten goede komt van de manege. Bedankt vrijwilligers en de NSGK!

Schenking door St. Old Grand-Dad - juli 2019
Van de Stichting Old Grand-Dad hebben wij een schenking ontvangen van €5.000,- die wij mochten besteden aan een nieuwe pony en een aangepast zadel. Hiermee kunnen we weer kinderen fijn laten paardrijden. De Stichting Old Grand-Dad is een stichting van golfende grootvaders die gehandicapte jeugd steunt. Wij zijn erg blij met deze schenking!

Tuindorado maakt een nieuw aangepast zadel mogelijk! - januari 2018

Sinds 2016 mogen winkels geen gratis plastic tasjes meer meegeven aan hun klanten. Tuindorado verkoopt sindsdien plastic tasjes en doosjes en doneert elk jaar de opbrengst aan een groen goed doel. Dit jaar is dat onze manege! Wij zijn erg blij met de cheque van €1.250,- en zullen dit geld gaan gebruiken voor een nieuw aangepast zadel. 
Daarnaast zijn al onze vrijwilligers ook nog eens letterlijk in de bloemetjes gezet en mochten allemaal een prachtige bos bloemen mee naar huis nemen. Wij zijn allemaal blij verrast!

NSGK - collecte - november 2017

Ook dit jaar hebben vele vrijwilligers van onze manege de jaarlijkse collecte van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind voor hun rekening genomen. De opbrengst was dit jaar 1554 euro, waarvan de helft ten goede komt van de manege. Bedankt vrijwilligers en de NSGK!

Coöperatiefonds Rabobank Heerenveen geeft 4500 euro! - oktober 2017

Het Coöperatiefonds van de Rabobank Heerenveen heeft ons een bedrag van 4500 euro gedoneerd. Dit bedrag zal goed besteed worden aan het realiseren van een paddock voor onze paarden. Hier zijn wij en vooral onze paarden erg blij mee!

Stichting Drachtster Strúntocht doneert 12.000 euro! - april 2017

De eerste Drachtster Strúntocht, die gehouden werd in december 2016, boodt wandelaars de gelegenheid om tijdens een 9 kilometer lange wandeltocht door Drachten, binnen te kijken in gebouwen en instellingen die normaal gesproken niet open zijn voor publiek. De opbrengst, die nog eens verdubbeld werd door de Stichting NSGK, komt ten goede aan het gehandicapte kind in en om Drachten. Onze manege mocht al een bedrag ontvangen. Wij zijn enorm blij met deze gulle gift en kunnen hiermee nieuwe paarden en aangepaste zadels aanschaffen. 

Een nieuwe zadelwagen dankzij NLdoet! - maart 2017

Tijdens de NLdoet-dag hebben vakmensen van Bouwbedrijf Van Wijnen, samen met leerlingen van ROC Friese Poort, een zadelwagen voor ons gebouwd. Daarnaast is er een nieuwe kastruimte gemaakt voor de paardendekens. Ook hebben verschillende vrijwilligers allerlei onderhoudswerkzaamheden gedaan. Het was een gezellige ochtend en we zijn enorm blij met deze geweldige inzet!

Steun van leerlingen van het Nordwin College - februari 2017

Met een enorme inzet en heel veel enthousiasme hebben de leerlingen van het Nordwin College in Heerenveen een geweldig bedrag bij elkaar verdiend. Door een doedag te organiseren voor leerlingen van groep 8 van verschillende basisscholen, konden zij hen kennis laten maken met allerlei vakken, de school en de docenten van het Nordwin College. Ieder jaar probeert de school een goed doel te ondersteunen en dit jaar had de manege de eer om € 3413,50 te mogen ontvangen. Wij zijn ontzettend blij met deze hartverwarmende steun!

Rabo Ledensponsoractie - december 2016

In december 2016 gaf Rabobank Heerenveen Zuidoost € 5,- weg bij iedere stem tijdens de Rabo Ledensponsoring. Met deze actie heeft Manege Onder de Linde € 150,- van de Rabobank mogen ontvangen. Hartelijk dank!

De Van Teyens Fundatie schenkt jassen - april 2016

De Stichting van Teyens Fundatie in Beetsterzwaag heeft ons fijne jassen voor de vrijwilligers geschonken. Deze jassen zijn met korting door A. Th. de Boer uit Drachten geleverd en prachtig geborduurd door Borduurstudio Helma. Wij zijn hier allemaal erg blij mee !

Project 100PK Onbeperkt in galop!

Manege Onder de Linde doet samen met andere maneges mee aan het Project 100PK Onbeperkt in galop! van het Foppe Fonds. Het doel is dat 100 kinderen met een beperking gaan paardrijden. De eerste 14 nieuwe ruiters hebben een nieuwe cap gekregen van het Foppe Fonds. De uitreiking van de eerste cap door Foppe de Haan was op onze manege en Benthe was de gelukkige! Kijk hier voor foto's.

Goede doelen actie van Specsavers - december 2015

Door de vele stemmen op de Manege Onder de Linde, heeft Specsavers in december 2015 onze Manege uitgekozen voor hun Goede Doelen Actie. Voor elk montuur of hoortoestel dat werd verkocht in 2015 heeft Specsavers ons een vast bedrag gegeven. Wij zijn hier heel blij mee !

Kerstgift van de Van Teyens Fundatie - december 2015

Dit jaar heeft de Stichting van Teyens Fundatie een bijdrage gegeven voor de kerstattentie en de gezellige kerstbijeenkomst voor onze vrijwilligers. Hartelijk dank voor de bijdrage hieraan !

NSGK-collecte - november 2015

In november hebben 35 enthousiaste collectanten gecollecteerd in Beetsterzwaag voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Van de totale opbrengst kwam de helft (€ 850,-) ten goede aan onze manege. Wij zijn hier erg blij mee. Bedankt NSGK en bedankt alle collectanten voor jullie inzet !

Open dag 7 november 2015

De zeer geslaagde open dag van zaterdag 7 november 2015 is mogelijk gemaakt door het Foppe Fonds en vele sponsoren. Heel veel dank !

Caps van School Lyndenstein - zomer 2015

In de zomer van 2015 heeft School Lyndenstein geld geschonken voor de aanschaf van nieuwe caps, die door de kinderen van de school gebruikt worden.

Lionsclub Opsterland schenkt een wasmachine - zomer 2015

Wij zijn elke dag weer blij met onze nieuwe wasmachine die de Lionsclub Opsterland ons heeft geschonken.

Gift van AB Zorgboerderij - juni 2015

Ook dit jaar heeft AB Zorgboerderij in Ureterp weer een bedrag voor het ponykamp voor invalide ruiters geschonken. Zij doen dit al een aantal jaren en daar zijn wij erg blij mee.

Anonieme gift - 2014

In 2014 heeft een anonieme donateur ons € 2.500,- geschonken, die wij hebben kunnen besteden aan aangepaste zadels. Hartelijke dank !

Hendrik en Anne Bosma Stichting

De Hendrik en Anne Bosma Stichting heeft ons in 2014 allerlei materialen geschonken, zoals harnachement en dergelijke. We zijn hier erg blij mee.

Actie U geeft toch ook? - zomer 2104

Nadat Lammert Haanstra, paardenliefhebber en longeertrainer, hoorde dat de maneges die gespecialiseerd zijn in het geven van paardrijles aan mensen met een beperking, naast hun inkomsten uit lesgelden afhankelijk zijn van sponsorgelden, besloot hij, samen met zijn vrouw Jet, een geldinzamelingsactie te starten om de paardensport voor ruiters met een beperking in Noord-Nederland onder de aandacht te brengen. Bijzonder aan deze actie was, dat deze werd ondersteund door acht FPG maneges in Noord Nederland. De totale opbrengst van € 36.000,- is verdeeld over alle deelnemende maneges. Ook hier zijn wij weer erg blij mee!

Fotoreportage - najaar 2013

Fotografe Bernadette de Jong heeft geheel belangeloos een fraaie fotoreportage van Manege Onder de Linde gemaakt. Haar foto's zullen gebruikt worden voor de nieuwe folder en voor promotiedoeleinden.
Heel hartelijk dank !

Hart in Friesland - 2013

We zijn heel blij dat Hart in Friesland ook in 2013 Manege Onder de Linde wil blijven sponsoren !!

Marathonuitzending FPC

De jaarlijkse marathonuitzending van de Friese Piratencombinatie heeft voor Manege Onder de Linde het fantastische bedrag van € 2.200,- opgeleverd! Super bedankt.

15e Fries Lions Golftorenooi - oktober 2012

De golfcomissie van Lionsclub Ljouwert-80 heeft op 18 oktober 2012 op Golfclub Lauswolt te Beetsterzwaag het 15e Fries Lions Golftoernooi voor het goede doel georganiseerd. Ook dit jaar hebben zij gekozen voor Manege Onder de Linde. Op 13 december is op de manege een cheque overhandigd van € 2.000,-. Heel hartelijk dank !

Starsale Auctions - september 2012

Veulenveiling Op 7 september 2012 mochten wij tijdens de Veulenveiling in Drachten een cheque van € 1.050,- in ontvangst nemen. Fantastisch dat het bestuur wederom onze manege als goede doel heeft gekozen !

Paard Sterre - april 2012

Annet Franssen heeft in april 2012 Sterre aan ons geschonken. Sterre is het paard van hun overleden dochter. Annet heeft een prachtig verhaal over dit bijzondere dier geschreven.

Rotaryclub Bolsward - januari 2012

Op 31 januari 2012 waren de Rotarians uit Bolsward voor hun externe activiteit te gast bij ons op de manege. Ze kwamen met een grote delegatie en kwamen niet met lege handen! We mochten het fantastische bedrag van     € 2.500,- in ontvangst nemen. Heel hartelijk dank !

Laatste lege box binnenkort gevuld!

Van een particuliere stichting hebben wij een schenking ontvangen, bestemd voor de aankoop van de zeer gewenste tiende pony. We zijn hier heel blij mee en hopen nu binnenkort ook onze laatste paardenbox in gebruik te kunnen nemen. Heel veel dank.

Particuliere gift

Van de ouders van één van onze ruiters hebben wij € 250,- op onze rekening ontvangen. Ontzettend bedankt!

Hart in Friesland -2012

Hart in Friesland ondersteunt ons in 2012 met een substantiële sponsorbijdrage, heel fijn !

Hendrik en Anne Bosma Stichting - januari 2012

Opnieuw heeft deze stichting ons verblijd met een prachtig bedrag waarvoor wij noodzakelijke en gewenste manege materialen kunnen aanschaffen, ook mogen we een nieuwe pony kopen zodat één van onze paarden met pensioen kan. Geweldig !

Sterrit 2011 NVVR - juni 2011

Twee leden van de Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters hebben in juni de Sterrit 2011 gereden. In een 7-daagse trektocht hebben ze met hun paarden ruim 215 kilometer gereden, naast deze sportieve prestatie hebben ze € 320,- ingezameld voor de manege.

St. Breedband Internet Beetsterzwaag

Sponsort ons al vele jaren en staat ons bij alle automatiseringszaken met raad en daad bij. We zijn hen hiervoor zeer erkentelijk.

Personal Project VWO - december 2011

Scholiere Minke Kliphuis uit Hilversum heeft op 3 december 2011 op de manege € 700,- overhandigd. Minke zit op de International School Laar & Berg en heeft, in het kader van een studieopdracht, een springwedstrijd voor het goede doel georganiseerd. Naast de gehele organisatie van de wedstrijd in Hollandse Rading heeft ze zelf ook alle sponsoring, catering en PR gedaan. Een geweldige prestatie !

Collecte NSGK 2011 - november 2011

In de 2e week van november was de landelijke collecte voor de NSGK voor het gehandicapte kind. Collectanten van de manege hebben in Beetsterzwaag ca € 500,- opgehaald; de helft van deze opbrengst gaat naar Manege Onder de Linde.

Lions Golftoernooi 2011 - oktober 2011

De golfcommissie van Lionsclub Ljouwert-80 heeft op 6 oktober 2011 op Golfclub De Groene Ster het Lions Golftoernooi voor het goede doel georganiseerd, dit jaar is gekozen voor Manege Onder de Linde. Ondanks het slechte weer was er een goede opkomst, het was een leuke wedstrijd met een prachtig resultaat! Tijdens een rondleiding op de manege heeft de golfcommissie een cheque van € 1.500,- overhandigd aan Wendy Molenaar. In de nieuwe manege kunnen meer volwassen ruiters rijden; met dit geld kunnen we nu ook voor deze groep een aangepast westernzadel aanschaffen!

Starsale Veulenveiling - september 2011

Bij de Starsale Auctions Veulenveiling op 3 september 2011 in Drachten is een object geveild voor de manege. Van de voorzitter, de heer Evert Dolfijn, mochten we een bedrag van € 1.100,- in ontvangst nemen. Het geld is bestemd voor de aanschaf van een kar voor hindernismateriaal.

Particuliere schenking - 2011

Van een familie uit Beetsterzwaag hebben wij een zadel met toebehoren gekregen. We zijn hier heel blij mee !

Donkergroen Sneek - september 2011

De heer Richard Eilander van Donkergroen Sneek heeft op 7 september 2011 op de manege een cheque overhandigd van € 3.250,-. Dit bedrag is ingezameld tijdens de opening en open dag van het nieuwe onderkomen van de vestiging Sneek.

Nieuwe folder - voorjaar 2011

Denis Brull van Attention2You heeft voor ons een prachtige nieuwe informatiefolder gemaakt. Petra van den End van Fotoworks heeft de foto's gemaakt. Beiden hebben dit geheel belangeloos gedaan! Bekijk hier de folder.