Organisatie

Team Manege Onder de Linde

Onze stichting heeft een bestuur met vijf bestuursleden. Er werken zes (parttime) medewerkers in vaste dienst en twee invalkrachten op ZZP basis. Samen met circa zeventig bekwame en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat we het “SAMEN PAARDRIJDEN” kunnen realiseren!

Bestuur

Simon van der Let

Simon van der Let

Voorzitter bestuur
Werner Olivier

Werner Olivier

Secretaris
Ebe-Jan van der Woude

Ebe-Jan van der Woude

Penningmeester
Gerard Tooten

Gerard Tooten

Algemeen bestuurslid

Medewerkers

Trea Arkema

Trea Arkema

Bedrijfsleider

Trea is operationeel leidinggevende, werkzaam sinds 2020 en opgeleid tot manager in de zorg. Ze is eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de manege en legt zich toe op uitgebreidere professionalisering en kwaliteitsverbetering. Haar kerntaken zijn: algemene bedrijfsadministratie, financiën, HR, PR, vrijwilligerscoördinatie, onderhouden van netwerken en sponsoring. Trea is aanwezig op de even week op maandag, dinsdag en woensdag. Op de oneven week op maandag, donderdag en vrijdag. Ze is te bereiken op: 06-41934626 bedrijfsleider@manegeonderdelinde.nl.

Evelien Duin

Evelien Duin

IPG-Instructeur

Evelien is werkzaam sinds 2011 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters, therapeutische revalidatie lessen en het begeleiden van deelnemers dagbesteding. Daarnaast houdt Evelien zich bezig met het paardenbeheer, de stagecoördinatie en de planning van de groepslessen. Evelien is aanwezig van maandag tot en met vrijdag en telefonisch bereikbaar op maandag van 8:30 tot 9:45, donderdag- en vrijdagochtend: 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Danielle Ditters

Danielle Ditters

IPG-Instructeur

Danielle is werkzaam sinds 2011 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters, therapeutische revalidatie lessen en uitvoering geven aan de (zorg)activiteitenmiddag. Daarnaast houdt Danielle zich bezig met de organisatie van het ponykamp en ponymiddagen. Danielle is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en telefonisch bereikbaar op donderdag van 8:30 tot 9:45, 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Joke Reilink

Joke Reilink

IPG-Instructeur

Joke is werkzaam sinds 2011 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters en pilot therapeutisch paardrijden onderzoek Talant. Daarnaast houdt Joke zich bezig met financiële administratie en ruiter administratie. Joke is aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag van 12:30 tot 14:30, 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Jannie Russchen

Jannie Russchen

IPG-Instructeur

Jannie is werkzaam sinds 1993 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters, het begeleiden van deelnemers dagbesteding en uitvoering geven aan de (zorg)activiteitenmiddag. Jannie is aanwezig op dinsdag, vrijdag en telefonisch bereikbaar op dinsdag van 14:00 tot 15:00, 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Sietze van der Meer

Sietze van der Meer

Stalmeester

Sietse is werkzaam sinds 2020 en opgeleid tot hovenier. Zijn kerntaken zijn het verzorgen van de paarden en pony’s, weilandbeheer, schoonhouden en klein onderhoud van terrein, stallen en gebouw. Daarnaast houdt Sietse zich bezig met het ondersteunen van de werkzaamheden deelnemers dagbesteding en stagiaires. Sietse is aanwezig van maandag tot en vrijdag van 8:00 tot 12:00.

Marije de Groot

Marije de Groot

Inval IPG-instructeur

Marije is sinds 2016 inval-instructeur en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Ze geeft af en toe les op zaterdagochtend en verricht invalwerkzaamheden.

Bettie Boterhoek

Bettie Boterhoek

Inval Instructeur

Bettie is sinds 2019 inval-instructeur en is bezig met de opleiding tot instructeur paardrijden gehandicapten. Ze geeft af en toe les op zaterdagochtend en verricht invalwerkzaamheden.