Organisatie

Team Manege Onder de Linde

Onze stichting heeft een bestuur met vijf bestuursleden. Er werken zes (parttime) medewerkers in vaste dienst en een oproepkracht voor invalwerk. Samen met circa vijfenzeventig bekwame en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat we het “SAMEN PAARDRIJDEN” kunnen realiseren!

Bestuur

Simon van der Let

Simon van der Let

Voorzitter bestuur
Werner Olivier

Werner Olivier

Secretaris
Ebe-Jan van der Woude

Ebe-Jan van der Woude

Penningmeester
Gerard Tooten

Gerard Tooten

Algemeen bestuurslid

Medewerkers

Trea Arkema

Trea Arkema

Bedrijfsleider

Trea is operationeel leidinggevende, werkzaam sinds 2020 en opgeleid tot manager in de zorg. Ze is eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de manege en legt zich toe op uitgebreidere professionalisering en kwaliteitsverbetering. Haar kerntaken zijn: algemene bedrijfsadministratie, financiën, HR, PR, vrijwilligerscoördinatie, onderhouden van netwerken en sponsoring. Trea is aanwezig op de even week op maandag, dinsdag en woensdag. Op de oneven week op maandag, donderdag en vrijdag. Ze is te bereiken op: 06-41934626 bedrijfsleider@manegeonderdelinde.nl.

Evelien Duin

Evelien Duin

IPG-Instructeur

Evelien is werkzaam sinds 2011 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters, therapeutische revalidatie lessen en het begeleiden van deelnemers dagbesteding. Daarnaast houdt Evelien zich bezig met het paardenbeheer, de stagecoördinatie en de planning van de groepslessen. Evelien is aanwezig van maandag tot en met vrijdag en telefonisch bereikbaar op maandag van 8:30 tot 9:30, donderdag- en vrijdagochtend: 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Danielle Ditters

Danielle Ditters

IPG-Instructeur

Danielle is werkzaam sinds 2011 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters, therapeutische revalidatie lessen en uitvoering geven aan de (zorg)activiteitenmiddag. Daarnaast houdt Danielle zich bezig met de organisatie van het ponykamp en ponymiddagen. Danielle is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en telefonisch bereikbaar op donderdag van 12:15 tot 13:00, 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Joke Reilink

Joke Reilink

IPG-Instructeur

Joke is werkzaam sinds 2011 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters en pilot therapeutisch paardrijden onderzoek Talant. Daarnaast houdt Joke zich bezig met financiële administratie en ruiter administratie. Joke is aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag van 12:30 tot 14:30, 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Jannie Russchen

Jannie Russchen

IPG-Instructeur

Jannie is werkzaam sinds 1993 en opgeleid tot instructeur paardrijden gehandicapten. Haar kerntaken zijn het geven van reguliere lessen aan valide en invalide ruiters, het begeleiden van deelnemers dagbesteding en uitvoering geven aan de (zorg)activiteitenmiddag. Jannie is aanwezig op dinsdag, vrijdag en telefonisch bereikbaar op dinsdag van 14:00 tot 15:00, 0512-389297 of info@manegeonderdelinde.nl.

Anne-Rixt Brink

Anne-Rixt Brink

Instructeur

Anne-Rixt Brink is sinds 2023 werkzaam als instructeur. Ze volgt de opleiding Docent en Kennismanager Paardensector in Wageningen. Deze opleiding zal ze in 2025 afronden. Naast deze opleiding volgt ze ook de opleiding tot Assistent Instructeur Paardrijden Gehandicapten. Anne-Rixt verzorgt op vrijdagmiddag en -avond de lessen. Daarnaast verricht Anne-Rixt veel invalwerkzaamheden in onze manege. Ze is bereikbaar via info@manegeonderdelinde.nl

Jan de Jong

Jan de Jong

Stalmeester

Jan werkt sinds mei 2022 als stalmeester bij Manege Onder de Linde. Jan is verantwoordelijk voor het uitmesten van de stallen, zorgen voor onze paarden, weilandbeheer, schoonmaak, groen en klein onderhoud van gebouw en terrein. De werkzaamheden worden deels samen met deelnemers van de dagbesteding uitgevoerd.