Veiligheid en Privacy

Veiligheid is één van onze belangrijkste kernwaarden in onze manege

Dit geldt voor zowel onze klanten, bezoekers, medewerkers en paarden. We streven er naar om eenduidig te werken en houden ons aan onze huisregels. De manege voldoet aan de norm van veiligheidscertificaat SVP (Stichting Veilig Paardrijden). Zowel de medewerkers als de vrijwilligers zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

AVG en klachtenregeling

De verwerking van persoonsgegevens wordt volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) uitgevoerd. Hieronder kunt u dit lezen in ons Privacy Statement.

Ondanks alle voorzorgmaatregelen kan het soms voorkomen dat er in bepaalde situatie onjuist wordt gehandeld of er ongewenst gedrag plaats vindt. Indien dit zo is horen we dat graag van u. Voor een officiële klacht kunt u hieronder klachtenregeling inzien.

Vertrouwenspersoon

Bij Stichting Manege onder de Linde hebben we een onafhankelijke vertrouwenspersoon. We streven ernaar dat iedereen zich veilig voelt op onze manege. Alle medewerkers en vrijwilligers die actief zijn op onze manege, beschikken over een geldige VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag). Ondanks deze voorzorgsmaatregelen kunnen zich toch ongewenste situaties voordoen, zoals pesten, agressie, seksuele intimidatie of discriminatie.

Indien zich dergelijke situaties voordoen, streven we ernaar om ze samen op te lossen, met indien nodig de hulp van een van onze vaste medewerkers of een bestuurslid. Als het niet mogelijk is om het probleem op te lossen of als het te complex is, staat onze vertrouwenspersoon klaar om te helpen.

Onze vertrouwenspersoon is een onafhankelijk persoon die geen andere taken heeft binnen de manege. Hij biedt een luisterend oor, kan advies geven en indien nodig doorverwijzen naar passende hulp.

Onze vertrouwenspersoon is de heer Bart Maats.

Te bereiken via mail: bcmaats@gmail.com of telefonisch 06-21245788

Manege Onder de Linde

Een unieke plek om paard te rijden