Eindejaarsfeest! PubQuiz

Wat een prachtig en fantastisch eindejaarsfeest was het afgelopen dinsdagavond in de manegekantine! De kantine was tot de rand gevuld met 60 enthousiaste mensen voor een spannende Manege-Pubquiz.

Tijdens deze bijzondere avond hebben we samen teruggeblikt op een succesvol jaar voor onze stichting en hebben we hulde gebracht aan onze jubilarissen: Brigitta Joosen, Elbrich Hooijenga en Fred van der Wal! Brigitta en Elbrich vierden hun 5-jarig jubileum, terwijl Fred al 10 jaar actief betrokken is als vrijwilliger bij de manege. Wat een geweldige en trouwe vrijwilligers!

En dan de pubquiz! Onder leiding van de ervaren quizmaster Rutger Werkhoven gingen 11 teams de uitdaging met elkaar aan. Na vier spannende rondes werden de eindstand bekend, en de teams waren echt aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd met een half punt verschil team 6 bekroond tot de trotse winnaar van de Pubquizbokaal!

Na nog wat gezellig natafelen ging iedereen naar huis met een eindejaarsattentie: een kerstpakketje met lekkernijen van Bakkerij Verloop en een stijlvolle manege kaarsenstandaard. Een speciale dank aan het Steunfonds PGNB, dat deze attentie mogelijk heeft gemaakt door hun gulle donatie! Namens ons allen, hartelijk bedankt, PGNB!

Het was een feestelijke afsluiting van het jaar, en we willen graag alle vrijwilligers, deelnemers en sponsors bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement. Op naar een nieuw jaar vol mooie momenten en samenwerkingen!