Zomervakantie activiteiten

Paardrijden doen we SAMEN

In de zomer zijn er geen paardrijlessen tijdens de bassischoolvakantie van regio Noord. In de eerste week is de manege gesloten, dan vinden de jaarlijkse grote schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden plaats. In de andere weken organiseren we ponykamp, ponyochtenden -of middagen en buitenritten.

Ponykamp

Elk jaar organiseren wij, in het eerste weekend van de zomervakantie, een tweedaags ponykamp voor ruiters met een beperking. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag en zondag van 9:00-17:00.

De ruiters kunnen genieten van elkaar, de pony’s en de aangeboden activiteiten. Een aantal van deze activiteiten zijn: pimp je pony, manegespelletjes, een buitenrit en vaak nog een bijzondere verrassing. Jaarlijks is er een thema wat centraal staat tijdens het ponykamp.

Het ponykamp wordt begeleid door onze IPG instructeurs en opgeleide vrijwilligers. Ruiters met een beperking die niet wekelijks bij ons paardrijden zijn ook van harte welkom! Indien gewenst kan het ponykamp ook vanuit een PGB betaald worden.

Elk jaar in mei wordt op facebook en op de website vermeld wanneer het ponykamp is en hoe u zich kunt aanmelden. Wilt u meer weten? Mail dan naar instructeur Danielle Ditters: info@manegeonderdelinde.nl.

“Ik vind ponykamp super leuk! Lekker knuffelen met de pony en samen heel veel lachen! We doen veel leuke dingen, maar het allermooiste vind ik “Pimp je pony!”

Manege Onder de Linde

Een unieke plek om paard te rijden

Zomervakantie pony ochtend/middag

In de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een ponyochtend of middag. Dit is voor kinderen met en zonder beperking. De ochtend of middag duurt twee en een half uur. Kinderen die niet wekelijks bij ons paardrijden zijn ook van harte welkom. De deelnemers gaan pony’s poetsen, pony’s versieren, spelletjes doen en natuurlijk lekker paardrijden. Helaas kunnen kinderen die jonger zijn dan zeven jaar, nog niet deelnemen aan deze activiteit.

Elk jaar net voor de zomervakantie wordt op facebook en op de website vermeld wanneer de pony ochtenden/middagen zijn en hoe u zich kunt aanmelden. Wilt u meer weten? Kijk op onze poster: pony ochtend/middag 2023. Voor opgave mail naar: info@manegeonderdelinde.nl.

Zomervakantie buitenritten

In de zomervakantie organiseren we buitenritten voor beginners en ruiters met een beperking. De buitenritten duren twee uur en worden begeleid door onze IPG instructeurs. Onze opgeleide vrijwilligers zullen ondersteunen bij de buitenritten voor beginners en ruiters met een beperking. Ruiters die geen ervaring hebben, kunnen deelnemen aan de buitenritten. Helaas kunnen kinderen die jonger zijn dan zeven jaar, nog niet deelnemen aan deze activiteit.

De prachtige bossen van Beetsterzwaag grenzen aan onze manege. Bij de buitenritten draait het om het genieten van de natuur en de omgeving, en dat samen zijn met je paard of pony!

Elk jaar net voor de zomervakantie wordt op facebook en op de website vermeld wanneer de buitenritten zijn en hoe u uw kunt aanmelden. Kijk op onze poster zomerbuitenritten 2023 .

Wilt u meer weten? Mail ons dan: info@manegeonderdelinde.nl.