Nieuwe foto’s op de website

De nieuwe website is voorzien van prachtige nieuwe foto’s. Professioneel fotograaf Roel Bergsma is regelmatig op de manege aanwezig geweest om passende foto’s te maken voor de site. Er zijn foto’s gemaakt van de lessen, de paarden, het weiland, het gebouw, de dagbesteding, het bestuur en ons team. Mooie foto’s maken van alles op de manege heeft best wat tijd in beslag genomen, maar het resultaat is prachtig! Meer info van Roel Bergsma fotografie kun je vinden op zijn website.

Op een mooie zaterdagmiddag is er op de manege een activiteitenmiddag voor kinderen met een beperking georganiseerd. Tijdens deze middag heeft professioneel fotograaf  Eize Hoekstra ook foto’s gemaakt. Deze zijn ook te zien op de website. Schitterende interacties tussen deelnemers en de pony’s zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Meer info van Eize Hoekstra fotografie kun je vinden op zijn website. 

Zowel Roel als Eize hebben hun diensten kosteloos aangeboden. We bedanken beide mannen voor de inzet en tijd voor het maken van nieuwe professionele foto’s!