Keuringen uitmuntend! FNRS & SVP!

Begin dit jaar zijn we lid geworden bij de FNRS, Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Deze federatie zorgt  voor de belangenbehartiging van hippische ondernemers. Voor een manege is het van belang om toekomstgericht te werken. Kwaliteit, veiligheid en welzijn in onze sector staat voorop. De FNRS kan ons daar in ondersteunen, adviseren en we kunnen actuele informatie snel en gemakkelijk opvragen. Dierenwelzijn is bijvoorbeeld een thema die voor ook onze sector steeds meer op de agenda komt. Met de ondersteuning van de FNRS blijven we actueel. Om lid te kunnen worden van de FNRS hebben we in januari een keuring gehad van ons bedrijf. Er wordt gekeken naar de organisatie: management, faciliteiten, orde & netheid en paardenwelzijn. We scoren hier zeer goed. We hebben een rapportcijfer van een 9,5!

Stichting Veilige Paardensport

Eén keer per twee jaar komt er een auditor van Stichting Veilige Paardensport. Dit jaar scoren we zo goed, dat we een 100% score hadden. Kortom: we zijn trots dat we ook dit certificaat weer binnen hebben!

Geweldig om te ervaren dat deze federaties zien dat we hard werken om de zaken goed voor elkaar te hebben! We zijn trots op ons te (bestuur, medewerkers, vrijwilligers en deelnemers dagbesteding) Klasse gedaan allemaal!