35-jarig Jubileumfeest (met video)

Wat een mooi feest was het afgelopen vrijdag 12 mei! Vrijwilligers, sponsoren en collega’s van de dagbesteding waren uitgenodigd om het 35-jarig jubileumfeest te vieren van Manege Onder de Linde. We hadden geluk, het was prachtig weer. In de schuur en buiten op het plein hadden we een feestterrein gemaakt. Op de rode loper werden de gasten verwelkomd met een glas feestelijke bubbels. Tijdens de opening van het feest, door bestuursvoorzitter Simon van der Let en bedrijfsleider Trea Arkema, konden we bekend maken dat de stichting Ole Brumm een geweldig cadeau had voor onze stichting.  Het cadeau bestond uit 15 halsters voorzien van naam, voor iedere pony of paard van Manege Onder de Linde.  Super handig voor iedereen die werkt met onze paarden of pony’s. Bedankt stichting Ole Brumm. Na de opening werden we verrast met een show in de rijbaan. Onze eigen instructeur Evelien Duin zorgde er voor dat we een prachtige kuur konden zien. Ze was te zien met haar 6 jarige Friese hengst Florus. Een kippenvel momentje. Florus had er zin in, hij kwam al hinnikend de bak in. Geweldig mooi om te zien. Natuurlijk moest er ook gegeten worden. Alle gasten konden aanschuiven bij een heerlijk lente buffet. Dat liet zich lekker smaken. Rond half acht was er een verrassings-act! Het vaste team van Manege Onder de Linde had een heuse theater paarden show in elkaar gezet. Hilarisch, wat een pret in de rijbaan! Het publiek kwam niet weer bij van het lachen, zo grappig was het. De pakken die bij het optreden werden gebruikt, zijn gemaakt door onze vrijwilliger Marianne Hoekstra. Marianne hadden we in het geheime complot betrokken, omdat we wisten dat ze zo’n goede kostuumnaaister is. En dat hebben we geweten, binnen drie weken had ze drie pakken klaar! Vele uren werk, maar wat waren ze mooi! Zonder Marianne hadden we dit niet kunnen doen. Super bedankt! Als slotstuk van de avond kwam Tim Douwsma nog optreden. We hadden echt dik feest! Dansen, meezingen en zelfs een polonaise. De voetjes van de vloer! Wat een sfeer…………

Een geslaagde feestavond, om zo de mensen die er toe doen te bedanken. Immers, zonder deze vrijwilligers en sponsoren lukt het niet om paardrijden aan te bieden aan mensen met een beperking. We hebben ze nodig en op deze wijze willen we laten zien dat ze waardevol en onmisbaar zijn.

Dit feest hebben we kunnen organiseren met hulp van één van onze sponsoren. Stichting De Gouden schakel ziet het belang van vrijwilligers en wil graag hun steentje bijdragen om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Nou, dat is gelukt! We hebben een prachtige feestavond gehad. Bedankt Stichting De Gouden schakel.

Hieronder een korte impressie;