Manege activiteiten

Naast de paardrijlessen worden er op Manege Onder de Linde diverse andere activiteiten georganiseerd voor zowel invalide als valide ruiters:

Ponykamp

Voor ruiters met een beperking wordt elk jaar in het eerste weekend van de zomervakantie een kamp georganiseerd. Zaterdag en zondag staat alles in het teken van paarden en gezelligheid. Ruiters met een beperking die lid zijn van de manege ontvangen hiervoor een opgaveformulier. Maar ook ruiters die niet lid zijn kunnen zich aanmelden. Informatie kunt u hier vinden.

Activiteiten in de vakanties

In de zomervakantie worden buitenritten, activiteitenmiddagen en ponymiddagen georganiseerd. De data worden vermeld op de activiteitenkalender en op het mededelingenbord in de kantine.

Onderlinge dressuurwedstrijd voor valide ruiters

Ieder jaar wordt er voor de valide ruiters een dressuurwedstrijd georganiseerd. Alle valide ruiters van Manege Onder de Linde kunnen hieraan deelnemen. Er worden verschillende klassen gereden afhankelijk van het niveau van de deelnemende ruiters. Informatie over de onderlinge wedstrijd wordt vermeld op de website en hangt op het mededelingenbord in de kantine van de manege.

Diplomarijden

Alle invalide ruiters kunnen deelnemen aan het diplomarijden. Tijdens de les moeten ze een proefje rijden en worden ze door een echte jury beoordeeld. Als ze slagen ontvangen de ruiters een diploma. Het diplomarijden vindt plaats in mei/juni.