Dagbesteding

Dagbestedingsplek

Manege Onder de Linde biedt enkele dagbestedingsplekken voor mensen met een beperking. De manege is volledig aangepast voor mindervalide mensen; we vinden het prettig dat iedereen zich bij ons prettig en veilig voelt.

Er is altijd een hoop te doen op de manege. Zoals bijvoorbeeld de verzorging van onze lieve pony's en de rijlessen die georganiseerd moeten worden. Werkzaamheden tijdens de dagbesteding stemmen we af op de mogelijkheden en persoonlijke interesse. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: pony's poetsen en verzorgen, stal uitmesten, helpen met opzadelen en hulp bij de lessen.

Maar ook als je niet zoveel met pony's hebt, maar het wel fijn vindt om bezig te zijn, dan kun je ons helpen met vegen en kleine klusjes rondom de stallen, verzorgen van koffie en thee voor onze vrijwilligers, poetsen van zadels en hoofdstellen en onderhoud van de wei.

Uitgebreide informatie vind je in de informatiebrief.

Voor een dagbestedingsplek heb je een 'indicatie' nodig. MEE Friesland kan je hier kosteloos meer informatie over geven en je eventueel helpen bij het aanvragen van een indicatie voor een dagbestedingsplek.

Voor meer informatie over een dagbestedingsplek kun je contact opnemen met de manege via 0512-389297 of bedrijfsleider@manegeonderdelinde.nl.